Een uitgebreid aanbod 

Potier Stone verwerkt alle steensoorten op maat voor het interieur. Bij ons kan je terecht voor composiet, keramiek (Dekton), maar het liefst van al verwerken we natuursteen (marmergranietcomposietkeramiekblauwsteenleisteenkalksteenbasalt). In ons atelier kan je onze collectie komen bekijken. Maak gerust een afspraak! 

Of bekijk onze stock natuursteen online.Het beste van de markt

Voortdurend zijn we op zoek naar het beste van de markt. We werken samen met gevestigde waarden in Italië, Spanje, Portugal, Indië, Brazilië enz. Bovendien trekken we regelmatig naar het buitenland om nieuwe stenen te ontdekken. Het materiaal dat bij Potier Stone aan bod komt moet steengoed zijn. Daarom wordt het eerst in ons labo getest en op de proef gesteld. 

Vakmanschap ten top

Met onze jarenlange ervaring en opgebouwde vakkennis geven we u het juiste advies over bovenstaande materialen en hun technische mogelijkheden. Enkele van onze troeven:

XQUISE

De allernieuwste oppervlakte-afwerking XQUISE. In combinatie met de QTOP® Protect & Clean producten, waarborgt het nieuwe procedé een optimale onderhoudsvriendelijkheid. Toepassingen van natuursteen zijn hierdoor voor 100% vlekbestendig. Potier Stone is het enige natuursteenverwerkend bedrijf dat voor marmer een onderhoudsgarantie biedt. Vraag naar onze XQUISE-collectie.QTOP+ 

Dit is een high-tech combinatie van mechanische en chemische invloeden die Potier Stone aanbrengt en waardoor de steen een matte look heeft.  De behandeling zorgt voor een ongekende bescherming en optimale onderhoudsvriendelijkheid van je steen. Alle keukenwerkbladen van Potier krijgen standaard deze alom geprezen behandeling.

UNSEEN

De in steen geïntegreerde druktoets voor het toilet, op maat gemaakt en gepersonaliseerd. Het concept is uniek op wereldschaal en het gevolg van een ontoombaar doorzettingsvermogen van het creatieve en professionele team van Potier Stone, dat dagelijks op zoek gaat naar innovatie. BOOKMATCH

De verwerking van de natuursteen gebeurt steeds met de meeste zorg en respect voor het decor en het materiaal. Bij marmers werken wij graag in bookmatch motief. De verschillende platen worden ontvouwen rekening houdend met de belijning. Dat kan in doorlopend of spiegelend motief. Als klant kan je een preview krijgen je meubel.  MAGIC SPLIT

De quasi onzichbare vlakke verlijming die het meubilair in steen naar een hoger level brengt. Zo lijkt het wel of het meubel gemaakt is uit 1 grote rots.