Het juiste advies

Door de toevloed van nieuwe materialen en merken is het voor buitenstaanders een hels karwei om door het bos de bomen nog te zien. Nauwgezet volgen wij voor u alle bewegingen op de markt. Nieuwe materialen worden in ons labo getest en op de proef gesteld. Om bij Potier Stone aan bod te komen moet het materiaal steengoed zijn. Daarenboven werken wij voor kwartscomposiet en keramiek enkel met gevestigde namen en merken. Enkel op deze manier kunnen wij u het beste van de markt aanbieden.

Open boek

De verwerking van de natuursteen gebeurt steeds met de meeste zorg en respect voor het decor van het materiaal. Bij marmers werken wij graag in open boek. De verschillende platen worden ontvouwen rekening houdend met de belijning.

Grensoverschrijdende samenwerking

Bij Potier Stone zijn wij voortdurend op zoek naar het beste van de markt. Onze grensoverschrijdende samenwerkingen, partnerships en nauwe contacten in Italië, Spanje, Portugal, Indië, Brazilië enz. maken het mogelijk dat wij een zeer ruime waaier van materialen kunnen aanbieden. 

Ons aanbod

Hoewel we vooral natuursteen verwerken kan u bij ons ook terecht voor andere materialen. Met onze jarenlange ervaring en opgebouwde vakkennis geven we u het juiste advies over onderstaande materialen en hun technische mogelijkheden.