Hoe onderhoud ik mijn natuursteen?

keukenblad reinigen

Om de uitstraling van je steen te behouden, is een aangepast onderhoud nodig. Potier Stone heeft haar jarenlange ervaring en expertise gebruikt om een eigen reeks onderhoudsproducten op de markt te brengen. Deze producten zijn getest in ons eigen labo. Hieronder vind je de geschikte behandeling voor jouw type steen.

Keukenblad in natuursteen onderhouden

Vloer reinigen

Een vloer in (natuur)steen vraagt een ander onderhoud dan een stenen keukenblad. Lees onze tips

Professionele reiniging natuursteen

Heb je vlekken op je keukenwerkblad die je er zelf niet meer uit krijgt? Of wil je de vlekgevoeligheid van je steen minimaliseren? Dan raden wij het CLEAN & PROTECT programma aan. Onze vakmannen komen dan bij jou ter plaatse om het volledige werkblad eerst te reinigen en vervolgens (terug) te behandelen met onze QTOP®+behandeling.

De QTOP®+behandeling omvat een high-tech combinatie van mechanische en chemische invloeden en zorgt voor een ongekende bescherming en optimale onderhoudsvriendelijkheid van je steen. Alle keukenwerkbladen van Potier krijgen standaard deze alom geprezen behandeling.

De QTOP®+ behandeling mag na verloop van tijd herhaald worden. Van zodra je merkt dat het werkblad begint te verkleuren als er water op komt, dan begint onze QTOP®+ behandeling zijn werking te verliezen. Pas dan is het nodig om die behandeling te herhalen.

Interesse in een professioneel onderhoud van natuursteen? Contacteer ons: info@potierstone.be – 050 71 91 91.