Meubelmakers met steen

Potier Stone is een 4e generatie familiebedrijf uit Maldegem dat gespecialiseerd is in natuursteenbewerking voor hét fijne interieurwerk zoals keukens, badkamers, haarden, trappen… Samen met de klant, (interieur)architecten en interieurschrijnwerkers, zoeken wij oplossingen voor ontwerpen die op het eerste zicht onmogelijk lijken. 

Differentiëren (onze missie) 
Nog te veel blijft er na realisatie maar een flauw afkooksel van het initieel ontwerp over. Om dit te voorkomen genieten al onze klanten een persoonlijke begeleiding vanaf de studiefase. Hierbij adviseren we bij de keuze van het materiaal en we stemmen de technische mogelijkheden af op de architecturale vraag, zodat er gerealiseerd wordt wat de ontwerper voor ogen heeft. Zo klinkt ook onze missie:

Een extra dimensie toevoegen aan uw interieur met maatwerk in (natuur)steen. 
Man bewerkt natuursteen


Inspireren (onze visie)

Door te dromen, ontdekken wij nieuwe materialen, toepassingen en bewerkingen. Door u te inspireren en adviseren laten wij u dromen over uw interieur met natuursteen.
Door onze precisie-opmeting, onze hoogstaande verwerking en ons nieuw en modern machinepark gekoppeld aan ons authentiek vakmanschap, en onze perfecte plaatsing, ontwaakt u in uw droom.


Waarderen (onze waarden)
Onze waarden geven ons richting hoe wij onze opdrachten uitvoeren: 
Adem en leef Potier Stone
Verzorg jezelf en onze klant nog meer
Geniet met passie en betrokkenheid
Onderzoek, vernieuw en verbeter
Wees integer en toon respect 
Denk en handel positief en verantwoordelijk


Een extra dimensie toevoegen aan uw interieur met maatwerk in (natuur)steen.