Marmer is populair in keukens en in badkamers. Wanneer je dacht alles gezien te hebben, nemen we je terug mee naar vroeger. Hoewel het idee van een achterwand redelijk oud is, biedt het iets fris aan in de anders heel strakke stijl van vandaag. Wie van marmer houdt en er zijn eigen ding wil mee doen, kan bij Potier Stone terecht voor meer inspiratie.

Kate Roos ontwierp Minneapolis Kitchen op de meest elegante wijze. De achterwand, met bijhorende legplank, geeft het geheel een kerkachtige sfeer. Naar de Mol gekeken, Kate?

   

Deze roze badkamer behoort tot onze favorieten. Henrietta Hotel in Loden pakt uit met een achterwand in Art Deco. Speels en luchtig, dankzij de details.

Ook achterwanden in de badkamer zijn helemaal terug. Voor zijn huis in Marbella, koos Eduardo Dorissa voor een landelijke badkamer in pastel. De look lijkt rechtstreeks van bij de Franse beau monde te komen.

Lijkt dit jou allemaal iets te braaf? Wie juist fan is van véél marmer, vergelijkt beter deze twee achterwanden in Calacatta Marmer. Eentje van Anthony Wilder en eentje van Potier Stone. Welke vind jij het meest gedurfd? Klik op jouw favoriet!

 

Wie de moderne tour op wil met zijn achterwand, kan zich baseren op deze badkamer van Studio William Hefner.Voor nog meer leuk interieurnieuws en designtips, kan je op onze Pinterestpagina terecht! Pin Away!