Wie voor een wand in natuursteen gaat, wil niets minder dan klasse en elegantie, maar dat is soms buiten een drukknop, of stopcontact gerekend. Het materiaal breekt met het thema van de wand en dat is niet altijd even mooi. Potier Stone omzeilt dit probleem met UNSEEN. Een lijn waarin gewaakt wordt over jouw prachtige realisaties in steen. Vanaf nu kan je ook bij ons terecht voor stopcontacten op maat: Potier Stone heeft een exclusieve overeenkomst met Creative4 gesloten voor de verwerking van hun stopcontacten op maat. We stellen UNSEEN graag aan je voor!  

Het idee is ontstaan in het kleinste kamertje. Denk aan een prachtige, maar compacte ruimte. Het toilet is ingewerkt in een marmeren wand en ... dan verstoort de plastic drukknop het geheel. Potier Stone ging op zoek naar een oplossing en creëerde UNSEEN Fresh. Een ongeziene (!) drukknop voor jouw toilet. Uniek op wereldschaal en in alle soorten natuursteen te ontwerpen.


Ontwerp: In-Sight In

Fotografie: Cafeine.be
Een volgende kanjer binnen het UNSEEN gamma is UNSEEN Flow. Potier Stone maakt komaf met die storende afvoerplug in een marmeren wastafel of douchevloeren. De afvoer is één met de wastafel of de douchevloer en wordt volledig ingewerkt in de steen. Functioneel én esthetisch. Zoals het hoort.

Ontwerp: Bouw-iD

Fotografie: Liesbeth Goudenhooft


Ontwerp: Frederic Kielemoes

Fotografie: Beeldpunt - Valerie Clarysse


Ontwerp: Philip Simoen

Fotografie: Liesbeth Goudenhooft

Sedert kort ook … UNSEEN Volt!

Potier Stone heeft nu ook een exclusieve overeenkomst met Creative 4! Enkel en alleen wij mogen deze Trimless stopcontacten op maat verwerken in steen. Met UNSEEN volt blijft jouw volledige keukenblad stijlvol en gracieus!

Ontwerp: Ville Design


Fotografie: Cafeïne.be


In onze laatste nieuwe innovatie, UNSEEN Water (Octrooinummer is 1023176), trekken wij dit principe door naar het kraanwerk. Zowel de draaiknop als de opening voor het water zijn volledig ingewerkt in de natuursteen van het lavabomeubel. (modelregistratie 004355485-0001 en 004355485-000). Het water lijkt uit het niets te verschijnen én in het niets te verdwijnen. Wie te gast was op Interieur 2018 heeft reeds kennis gemaakt met UNSEEN Water door de unieke FK1 te inspecteren.
Ontwerp: Frederic Kielemoes


Fotografie: Potier Stone

De kraan bestaat uit een in natuursteen uitgevoerde draaiknop die, in vlakbouw en doorlopend motief, in de rest van de steen geïntegreerd wordt. In gesloten stand verdwijnt de draaiknop als het ware in het geheel en wordt quasi onzichtbaar.Fotografie: Allt.be