Een badkamer móet functioneel zijn. Toch droom ook jij vooral van een badkamer die style & luxury uitstraalt. Bekijk hier de mooiste voorbeelden van luxe badkamers in marmer of natuursteen. 

Inspiratie voor luxe badkamers


Inspiratie nodig voor een badkamer in stijl? Een luxe badkamer in marmer of natuursteen geeft je woning net dat tikje meer cachet. Wij selecteerden voor jou onze meest exclusieve badkamers en gingen op zoek naar de mooiste realisaties uit het buitenland.   
 
zwarte badkamer, badkamer in marmer

Een badkamer in Italiaans marmer is strak en elegant, maar tegelijk ook tijdloos en warm. Je kijkt elke dag naar het adembenemende resultaat van miljoenen jaren aan natuurlijke krachten, pure liefde voor het ambacht en de meest verfijnde technologie. 

Kleine badkamer, grote luxe 


Heb je een eerder kleine badkamer, maar wil je toch genieten van grand luxe? Zelfs wie een mini-badkamer heeft, maakt er dankzij marmer of natuursteen de ultieme chill out room van. Laaf jezelf aan een paar frisse ideeën voor een kleine luxe badkamer in marmer. 

kleine badkamer, witte badkamer, beige badkamer, luxe badkamer, marble, marmer, natuursteen

Deze kleine luxe badkamer in Oak Grey doet geen toegevingen op het vlak van luxe en comfort. Je hoeft er alleen breedlachend in te genieten

groene badkamer, green marble, douche wand, knop, kleine badkamer, groene badkamers, natuursteen badkamers

You love it or you hate it. Toch kunnen ook wij niet weerstaan aan deze gedurfde maar bijzonder geslaagde badkamer in groen Aphrodite

beige badkamer, lavabo, plantjes, twee lavabo's

Grandeur laat zich niet vatten in vierkante meter. Deze badkamer in licht marmer haalt het maximum uit de beschikbare ruimte.

Exclusief door innovatie

Weg met die lelijke witte drukknop aan de toiletmuur. Daar bestaat sinds kort een veel betere oplossing voor: Unseen, de onzichtbare drukplaat voor in luxe badkamers of toiletten met een ontwerp in marmer of natuursteen. Unseen is wereldwijd uniek op de markt.

unseen toilet, toiletflush, flush, marble, stone, natural stone, bathroom

De Unseen-drukknop is heerlijk onopvallend en vormt één geheel met de rest van je badkamer. Een technisch huzarenstukje, exclusief ontwikkeld door Potier Stone. Perfect voor bij je thuis, maar ook voor in exclusieve bars, restaurants en hotels.

Hertogh jan, kitchen, bathroom, toilet, lavabo, badkamer, natuursteen,

Sterrenrestaurant Hertog-Jan van chef Gert De Mangeleer pakt uit met een toiletruimte in marmer.U vroeg exclusief? Deze pivoterende draaideur tilt het ontwerp van je badkamer, keuken of woonkamer naar een voorheen onbereikbaar niveau. Dit concept ging in 2017 in première op de vakbeurs architect@work en vind je alleen bij Potier Stone.

Bad of inloopdouche in marmer

Je badkamer hoeft niet volledig uit marmer of natuursteen gemaakt te zijn om een high-end touch te creëren. Ook als accent komt het oermateriaal prachtig tot z’n recht. Wat denk jij van een bad, lavabo of inloopdouche in marmer of graniet? Laat je inspireren! 

Luxe design badkamers

Luxe design badkamers bestaan in alle kleuren, stijlen en materialen. Hou je wel van strak badkamerdesign, maar mis je toch wat huiselijke gezelligheid? Marmer of natuursteen is dan de logische keuze. Twijfel je toch nog? Deze design badkamers van over de hele wereld overtuigen je wel.


Nog voorbeelden van luxe badkamers

Op Pinterest en Instagram vind je nog veel meer voorbeelden van luxe badkamers. Vooral Italiaans carraramarmer is erg populair. Dit zijn de meest gelikete badkamers op onze eigen Instagrampagina.Nog meer mooie badkamers kijken? Volg Potier Stone op Facebook