Nu zondag is het Moederdag. Ben jij nog op zoek naar een origineel cadeau? Dan hebben we voor jou enkele leuke tips. 


Voor de fashion addicts

Is jouw mama een echte fashion queen? Neem haar dan mee voor een bezoekje aan Jackie-Jane, de nieuwe concept store van blogster Nanouk. Je vindt hier designermerken voor jezelf en je huis, vintage handtassen en Nanouk’s eigen kledinglijn. Honger gekregen van al dat shoppen? Neem plaats aan één van onze marmeren tafeltjes met XQUISE-afwerking en geniet van een verfrissend drankje, een knapperige salade of heerlijke koffie. 
    
Jackie-Jane, Lippenslaan 223, 8300 Knokke
  

Voor de foodies

Gaat de liefde van jouw mama door de maag? Dan maak je met een cadeaubon voor een trendy restaurant altijd een goede keuze. In Zet’joe, het nieuwe restaurant van Geert Van Hecke (De Karmeliet), kan je heerlijk eten in een unieke setting. Het interieur is ingekleed met het prachtige Persian Red marmer. Houdt je mama meer van klassiekers? Kies dan voor de Bistro Refter. Ook hier vind je het werk van Potier Stone. Een prachtige bar in Breccia Viola met XQUISE-afwerking steelt hier de show. Smakelijk! 
 
Zet'joe, Langestraat 11, 8000 Brugge  
Bistro Refter, Molenmeers 2, 8000 Brugge

 
Ontwerp: Philip Simoen Interieur - Foto's: Cafeine.be 
  

Voor de interieur goeroes

Is jouw mama altijd op de hoogte van de laatste interieurtrends? Dan heeft ze ongetwijfeld de opmars van marmer zien aankomen en weet ze als geen ander dat groen, roze en andere pastelkleurtjes hot zijn op dit moment. Combineer deze twee en je hebt het perfecte geschenk. Kies bijvoorbeeld een mooie schaal. Neem snel contact op met ons (info@potierstone.be - 050 71 91 91). Dan maken we ze op maat voor jou.   
   
  

Maak er een onvergetelijke Moederdag van!