Composiet betekent eigenlijk “een samenstelling van verschillende materialen”. Het heeft zijn naam niet gestolen, aangezien composiet bestaat uit een mengeling van graniet- of kwartsgranulaten die via een uniek procedé gebonden worden met hars. De kwaliteit en de eigenschappen van composiet zijn voornamelijk afhankelijk van de verhoudingen van deze ingrediënten.

Hoewel composiet dus natuurlijke ingrediënten bevat, kan het geen natuurproduct genoemd worden. Tegelijkertijd lijkt het wel heel erg op natuursteen, dus voor liefhebbers van de natuurlijke uitstraling is composiet zeker een aanrader. Ook voor wie geen fan is van de natuursteenlook heeft composiet heel wat te bieden. Naast de natuurlijke tekening kan je composiet werkbladen immers ook in allerlei verschillende kleuren en afwerkingen verkrijgen. Bij de keuken en lavabowerkbladen kunnen zelfs de spoelbakken uit hetzelfde materiaal vervaardigd worden als de tablet.

Als onafhankelijk verdeler hebben we het voordeel dat we een keuze kunnen maken uit de beste en mooiste materialen die steeds een antwoord kunnen bieden op elke vraag en uiteraard garanderen we hierbij topkwaliteit. Het ruime aanbod binnen deze markt maakt een keuze dikwijls niet gemakkelijk, daarom staan we onze klanten graag bij met deskundig advies en begeleiding in de zoektocht naar het juiste materiaal.